IBM BAW KEP & E-İmza Entegrasyonu

KEP Entegrasyonu

KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) sağlayıcınızın mail kutusunu kontrol etmek zorunda kalmadan, KEP Mail Entegrasyonu sayesinde IBM BAW platformu üzerinden doğrudan KEP maillerinizi gönderebilir, alabilir ve cevaplayabilirsiniz. 

E-İmza Entegrasyonu

E-İmza Entegrasyonu sayesinde, kullanmış olduğunuz e-imzaları mevcut BAW süreçlerinize entegre ediyoruz. Böylelikle BAW platformu üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde e-imza işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyoruz. Bu entegrasyon, belgelerin orijinalliğini ve bütünlüğünü korurken, sözleşme iletişim süreçlerini daha güvenli hale getiriyor. Kâğıt, kargo, mürekkep, zarf, baskı ve arşiv gibi maliyetleri ortadan kaldırarak, zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Aynı zamanda çevresel etkileri azaltarak ağaç kesiminin önlenmesine ve karbon ayak izinin küçültülmesine katkıda bulunuyor.

32bit olarak, Türkiye’nin lider KEP sağlayıcılarından TÜRKKEP ile güç birliği yaparak, müşterilerimize kesintisiz ve güvenilir bir KEP deneyimi sunuyoruz. Yukarıda yer alan KEP ve E-İmza Entegrasyonu için gerekli olan kayıtlı elektronik posta adresi ve adınıza kayıtlı e-imza çözümlerini de 32bit olarak sizlere sunuyoruz.